Jarní očista

24.02.2015 18:23
Kolik z Vás myslí na své tělo? Kdo žije zdravě, a myslí na pravidelnou očistu a  detoxikaci??? Málokdo si v dnešní uspěchané době uvědomuje nesporný fakt, že své zdraví, tedy to, co je na světě nejdražší, může přibližně z 80 % ovlivnit svým životním stylem a pouze asi z 20 % je „zachránit“ kvalitní lékařskou péčí.
 
Například pravidelné návštěvy lékaře mohou pouze konstatovat, že člověk onemocní díky kouření či jedovatým látkám v ovzduší a potravě, trpí potížemi se srdcem a oběhovým systémem kvůli nadměrnému přísunu tuku, nedostatku pohybu apod. Až následek tohoto nezdravého způsobu života může nějak řešit moderní medicína. Jenže nejprve je potřeba preventivně „jít hlavně po příčině“ a vůbec nějakou nemoc nedopustit. 
 
Bohužel pokud člověk nežije v souladu s přírodou jako například někde v deštném pralese, ale v civilizovaných zemích, je nutné svému zdraví dodat kromě pohybu a zdravého jídla i některé vitamíny, stopové prvky a další látky. Nejlepší je přijímat tyto látky z čisté a zdravé potravy v jejich přírodní podobě.
 
V současné době však téměř nikdo nejí denně několik porcí zeleniny, syrového ovoce a řadu dalších potravin. Navíc ve správné kombinaci, správně tepelně opracovaných a ve správné denní době.
 
Vědecké výzkumy například dokázaly, že je lepší současnou moderní potravu například obohatit pravidelně o 1 tabletu vitamínu C, který se bude uvolňovat po celý den. Ale také je třeba detoxikovat, vyčistít si organizmus zvláště po těžké zimě. Proč detoxikovat?

Pomocí detoxikace zbavujeme naše tělo škodlivých látek. Tento proces je často spojován s obdobím jara, kdy se vše probouzí k životu. Občasná očista organismu však neuškodí kdykoliv v průběhu roku, nejenom v jarních měsících. Odborníci doporučují provádět detoxikaci nejméně dvakrát ročně.

Detoxikace:
•  Posiluje imunitu.
•  Zbavuje pocitu únavy a dodává ztracenou energii.
•  Přirozeným způsobem upravuje váhu.
•  Zlepšuje kvalitu pleti.

Když budete dodržovat zásady detoxikace, posílíte svůj imunitní systém a zabráníte vzniku chronických chorob.

Jak na to? 

Doporučují Vám:

 

DS TRIGELM Formule 1,2,3 kod: 400536    60k./30k./200ml   
FÁZE I.
Normalizace funkce střev a žlučových cest

Hlavní působení tohoto bylinného přípravku spočívá v přípravě střevního traktu a žlučových cest k aktivní očistě.
Základní přípravek – „FORMULE 1: Prameny Čistoty“.


FÁZE II.
Očistné působení.
V druhé fázi je úkolem aktivní očista.

Základní produkt – „FORMULE 2: Fytopar“

FÁZE III.
Obnova a sekundární profylaxe.
Hlavním cílem třetí fáze je obnova mikrofl óry střevního traktu po aktivním očistném působení.
Základní produkt – „FORMULE 3: Enterovit“

SLOŽENÍ (FORMULE 1):
Brusinka (Vaccinium vitis) idaea, Černý rybíz (Ribes nigrum), Glycerin, Jetel červený-luční (Trifolium pratense), Krvavec toten (Poterium officinale), Lékořice lysá (Glycyrrhiza glabra), Lípa srdčitá (Tilia cordata), Lopuch větší (Arctium majus), Přeslička rolní (Equisetum arvense), Rdesno ptačí-truskavec (Polygonum aviculare), Třapatka úzkolistá( Echinacea angustifolia extr., Třezalka tečkovaná (Hypericum perforatum), Voda čištěná, Zábělník bahenní-mochna (Comarum palustre), Želatina kapsle
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SLOŽENÍ (FYTOPAR):
Výtažek jadérek grapefruitu (Citrus paradisi), výtažek z listů artyčoku
zeleninového (Cynara scolymus), květ vratiče (Flores tanaceti vulgaris),
želatina, glycerin, voda
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SLOŽENÍ (ENTEROVIT):
Med přírodní, Koncentrovaný výtažek listů máty peprné (Mentha piperita
L.), Koncentrovaný výtažek květů heřmánku lékařského (Chamomilla
recutita (L.) Rauschert), Koncentrovaný výtažek květů smilu písečného
(Helichrysum arenarium (L.) Moench), Koncentrovaný extrakt pupenů
Hřebíčkovce kořenného (Sysygium aromaticum)